Laupäev, juuni 26, 2021
 

SUVENÄDAL: Fotonäitus “Light loves”

Käina elamuskeskuses Tuuletorn on vaid kaheks nädalaks vaadata nimeka Soome fotograafi Esa Kivivuori mustvalge fotod ja värvilised fotojäädvustused. Näituse pealekirja “Light loves” saab eesti keelde tõlkida väga mitmel moel, eelkõige pidavat see tähendama, et fotol jäädvustatud paikadesse on lihtne armuda.

Tegemist on väikese läbilõikega Soomes elanud ja töötanud ning nüüd oma elu Hiiumaale sisse seadnud fotograafi Esa Kivivuori kaamerasilma ette jäänust. Seekord tutvustab ta töid, mis tehtud maailmas ringi rännates, kuid ka Hiiumaast on tal juba väärikas fotopank, mida tal plaan peagi tutvustada.

2004. aastal omistati Esa Kivivuorile Suurbritannia kuningliku fotoühingu kunstniku aunimetus ARPS – Artist of the Royal Photographic Society.

Näitus “Light loves” Käina Elamuskeskus Tuuletorn on avatud 18. juunist 30. juunini.

HIIU LEHT

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411