Reede, juuni 11, 2021
 

RMK kaasamiskoosolekud algavad


Kõrgendatud avaliku huviga (KAH) aladel raietöid planeeriva Riigimetsa majandamise keskuse kaasamiskoosolekud Hiiumaal toimuvad järgmise nädala alguses. Kaks koosolekut peetakse teisipäeval, 15. juunil ja kaks reedel, 18. juunil.
RMK kommunikatsioonispetsialist Kristiina Viiron ütles, et kaasamiskoosolekutel tutvustavad RMK töötajad riigimetsas plaanitavaid metsatööde kavasid.
Teisipäeval kell 13 algab Puski KAH ala kaasamiskoosolek Puski kirikuaia lõunapoolses väravas. Samal päeval kell 16 algab Kaleste KAH ala kaasamiskoosolek küla lähedal, metsaeraldise nr 24 lõunaservas metsateel.
Reedel kell 13.30 algab kaasamiskoosolek Meelstes Karjaselja teel eraldise nr 11 läänepoolses servas. Samal päeval kell 16.30 algab kaasamiskoosolek Kärdla lõunapiiril Vabaduse tänava pikenduse metsateel eraldise nr 4 kõrval.
Lisateavet KAH alade ja kaasamiskoosolekute kohta leiab RMK kodulehelt www.rmk.ee

HIIU LEHT

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411