Teisipäev, juuni 1, 2021
 

Kärdlas põles ekskavaator

Laupäeval, 29. mai hommikul kella 11 paiku teatati häirekeskusele, et Kärdla linnas Pae tänaval on põlema süttinud ekskavaator. Suurema tule summutasid omanikud ise, päästjad kustutasid põlengu lõplikult poole tunniga. Hiiu- ja Läänemaa päästepiirkonna juhataja Hannes Aasma ütles, et tulekahju sai alguse, kui keevitades parandati ekskavaatori summutit ja tööde käigus süttis ekskavaatori juhtmestik. “Tulekahju ei olnud suur ja omanikud ise olid juba suure osa sellest kustutanud, väliselt ekskavaatoril suurt midagi viga polnud, küll aga on suur kahju, mis tekib, kui sellise masina juhtmestik hävib,” nentis Aasma.

HIIU LEHT

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411