Reede, juuni 18, 2021
 

Kahe ministri visiit korraga

Sel reedel on Hiiumaa visiidil kaks ministrit korraga, siseminister Kristian Jaani (KE) ja sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo (RE).

Siseministri nõunik Dan Lõhmus ütles, et ministri visiidi olulisim eesmärk on kolmepoolse koostööleppe allkirjastamine mittetulundusühingu Eesti vabatahtlik mere- ja järvepääste, siseministeeriumi ja politsei- ja piirivalveameti vahel.

Minister Jaani külastab Kõpu kordonit, kohtub Kõrgessaare Tuletõrje seltsi esindajatega Kõrgessaare komandos, käib Käina päästekomandos, kus kohtub ka Kärdla päästekomando esindajatega. Veel kohtub siseminister Hiiumaa vallavalitsuse esindajatega ning Kärdla politseijaoskonna töötajate ja abipolitseinikega. Minister annab ka intervjuu Hiiu Lehele.

Sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo visiidist andis ülevaate Hiiumaa sotsiaalkeskuse juhataja Riho Rahuoja, kes reede hommikul tutvustab ministrile Kärdla Pargikodu. Seejärel külastatakse keskuse tegevustuba Tuuru majas, kus kohtutakse koostööpartneritega MTÜst Jääk ja Praak. Kohtumisel vallamajas osalevad sotsiaaltöötajad ja Tohvri hooldekodu juhataja Pirje Lehtmaa. Tohvrile, kus praegu uue hoone ehitus käimas, minister ei jõua. Selle asemel külastab ta Kõrgessaare päevakeskust ja sõidab Kõppu, et tutvuda pansionaadi ja noortekoduga.

HARDA ROOSNA

 

Sildid: , , , , , , , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411