Teisipäev, mai 4, 2021
 

Sparta krooniti saalihokimeistriks

Renee Kütisaar/ESHL
erakogu
Eesti saalihoki­meistriks tuli tänavu Sparta Team Automaailm I, kes pühapäevases superfinaalis alistas Jõgeva SK Tähe/Olivia tulemusega 7:2.
Hiidlastel oli põhjust rõõmustada mõlema meistri­tiitlit jahtinud meeskonna üle –kulla­meeskonnas mängis Ken Pähn ja hõbedameeskonnas Alex Kark, kes ka skooris ühe väravaga. Mõlemad, nii Ken Pähn kui Alex Kark on oma mängija­teed alustanud Viskoosa saalihoki­klubist.
Asja oli hiidlastel ka naiste finaalmängule, kus Teet Kivisilla oli kohtunik.
“Sparta team Automaailm I alustas mängu suure­päraselt, võites esimese kolmandiku 4:0. Jõgeva SK Tähe/Olivia osutas küll teisel kolmandikul tugevamat vastu­panu, lüües ühe vastuseta värava, kuid võiduks sellest ei piisanud. Viimane kolmandik kuulus taas Spartale ning mäng lõppes 7:2 tallinlaste võiduga,” kirjeldab mängu kulgu Meelike Terasmaa Saalihokiliidu kodu­lehel saalihoki.ee
Mängus kübaratriki teinud Egert Unga oli üllatunud esimese kolmandiku suure eduseisu üle: “Mõtlesime mängu eel, et tuleb mõlemalt poolt veidi rabe ja väravatevaene algus, sest palju on kaalul. Üllatuslikult suutsime aga neli vastuseta väravat lüüa ja tugeva edu saavutada. Teisel kolmandikul jäime ilmselt veidi passiivseks, kuid meie õnneks karistas Jõgeva ainult korra meie passiivsuse ära. Kolmandal olime taas oma elemendis.”
Jõgeva SK Tähe/Olivia treener Marko Saksing hindas enda võistkonna algust kehvaks: “Mängisime ise esimesel kolmandikul kehvasti. Superfinaaliga ongi nii, et kui on üks mäng ja midagi on halvasti, siis sulle ei anta väga palju võimalusi, et midagi parandada. Väikesed asjad mõjutavad mängu. Sellistes mängudes on esimene värav üsna oluline ja määrab mängu käigu; see värav jääb veidi kripeldama.”
Sparta team Automaailm I kontrollis mängu edukalt algusest lõpuni. Unga kiidab võistkonda tervikuna ning enda panust esile tõsta ei taha: “Ilma viisikukaaslasteta ei teeks midagi. Iga mängija andis suure panuse meie edusse, täna õnnestus need väravad minul lüüa. Võidu tõi võistkonnavaim. Meil õnnestus täna praktiliselt kõik!”
Paf Saalihokiliiga kolmanda koha ja pronksmedalid võitis Eesti Maaülikool SK väravate­rohkes mängus 10:9 Link/Saku meeskonna üle. Pronksile tulnud võistkonnas mängib kolmaski hiidlane, Jaan Tähiste.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411