Reede, mai 28, 2021
 

Selveri e-poe teenus laieneb kogu Eestile

Hendrik Osula
Alates 1. juunist laieneb Selveri kojuvedu ka Pärnu- ja Viljandimaale. Laienemisega saab Selverist ainuke Eesti e-pood, mis toob kulleriga kauba koju igasse Mandri-Eesti maakonda kogu selle ulatuses.

ASi Selver juhatuse liikme Kristi Lombi sõnul on viiruskriisi ajal muutunud inimesed liikuvamaks ning ettevõte soovib enda klientide jaoks olemas olla vaatamata nende asukohale. “Mul on hea meel, et sellest suvest saab tellida meie toidukorvi koju igas Eestimaa nurgas,” ütles Lomp.

Lisaks kõige laiemale levikule pälvis Selver tänavu kõige kasutajasõbralikuma e-poe tiitli toidu ja joogi kategoorias. Juhatuse liige Kristi Lomp ütles, et tunnustus ei tulnud üllatusena, sest ettevõte on e-kaubanduse arengusse viimased kuus aastat väga aktiivselt panustanud. “Meie eesmärk on olla internetikaubanduse suunanäitaja ning esimese üle-eestilise e-poena oleme liikunud suure sammu selle täitmise suunas,” sõnas Lomp.

E-Selverist päeva esimeses pooles tehtud tellimuse saab kätte juba samal päeval, kas kulleriga koduuksele – ka kontaktivabalt – või väljastusega kaupluse infoletist.

Harju-, Rapla-, Pärnu-, Tartu-, Lääne-Viru- ja Ida-Virumaale saab tellida e-Selverist igapäevaselt. Lääne-, Järva-, Jõgeva-, Põlva-, Võru-, Valga-, Saare-, Viljandi- ja Muhumaale toob e-Selver toidu kohale kolmel päeval ning Hiiumaale kahel päeval nädalas. Hiiumaal viiakse tellitud kaup koju kätte kolmapäeviti ja reedeti kella 17–19ni ja kella 19–21ni.

E-Selveri kliendil on võimalus tellimuse teekonda jälgida. Kui kaup on kokku pakitud, bussi tõstetud ning see hakkab kauplusest kliendi poole liikuma, hakkab ka klient kaardil liikuvat bussi nägema. Kaardi link saabub koos tellimuse kinnituse ja arve-saatelehega. Kaart uueneb iga 20 sekundi järel. Samuti on võimalus tellimust tehes valida, kas kaup pakitakse kile- või paberkotti. Pakendisoovist tuleb märku anda tellimuse ostukorvi vaates, täites tärniga kastikese “Soovin, et kilekoti asemel pakendatakse tooted paberkotti”.

Lisaks laiale valikule toidu- ja tööstuskaupadele toob e-Selver koju kätte ka suure kodutehnika nagu külmkapid, pesumasinad, telerid, aga ka mängukonsoolid.

Kuidas osta?

Logi Partnerkaardiga kliendina e-Selverisse või alusta ostmist külalisena

Broneeri kauba kättesaamise aeg ja koht

Vali kaubad välja ja lisa need ostukorvi

Kontrolli ostukorvi sisu ja maksa internetipangas

Tule broneeritud ajal kaupadele järele või võta need kullerilt vastu enda valitud kohas

Selveri taust

Eesti kapitalil põhinevasse Selveri jaeketti kuulub Eesti suurima kojuveopiirkonna ja käibega e-pood. Supermarketite segmenti kuulub märtsi lõpu seisuga 70 Selveri kauplust, 1 Delice’i kauplus, Solarise Toidupood, Selveri rändpood ning kohvik, kogumüügipinnaga 114,2 tuhat m² ja Kulinaaria OÜ. Selveri kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja Gruppi. Selver annab tööd ca 3200 inimesele. 2020. aasta konsolideeritud müügitulu oli 525,6 miljonit eurot ning kliendid tegid aasta jooksul 40,8 miljonit ostu.

 

HIIU LEHT

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411