Reede, mai 21, 2021
 

PERHi tulevikutäht töötab Hiiumaal

PERH
Aasta Tulevikutähe 2021 tiitli pälvis Hiiumaa meedik Monika Ild (pildil). Monika Ild töötab PERHi kiirabikeskuse Hiiumaa osakonna õde-brigaadijuhina ja Hiiumaa Haigla anesteesiaõena. Lisaks kuulub ta Hiiumaa Haigla kolmeliikmelisse COVID-staapi selle käivitamisest peale ning on koroonaanalüüse võtva drive-in tiimi liige.

Hiiumaa Haigla juhatuse liige Riina Tamm iseloomustas oma kolleegi kui aktiivset kaasamõtlejat ja uuendustele avatud töötajat. “Just seetõttu, et Monika teeb ja panustab rohkem, kui töökohustused ette näevad ning on väga pühendunud, suure töövõimega ja professionaalne, esitasime Monika kandidatuuri tunnustamiseks,” põhjendas Tamm. Tal jätkus tänusõnu tublilt tehtud töö eest rohkemgi – näiteks tõstis ta esile, et Monika vaimustub uutest ideedest, oskab näha laiemat pilti ja mõelda “raamidest välja”.

Kui Monika Ild tulevikutähena lilli vastu võttis, tänas ta kõiki, kes on tema ümber ja kellega ta on kolm aastat PERHis koos töötanud. “Mul on ülimalt hea meel, et ma läksin Hiiumaale, sinna, oma kogukonna keskele, kus ma olen kasvanud ja kus ma saan nendele midagi anda,” sõnas ta liigutatult. Ta lisas, et loodab edaspidi jätkata tööd, mida ta on iga päev hea meelega ja sugugi mitte auhinna pärast teinud.

PERH kuulutas Aasta Tulevikutäht 2021 tiitli välja rahvusvahelisel õdede päeval, 12. mail.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411