Reede, mai 28, 2021
 

FC Hiiumaa alustas võiduga

FC Hiiumaa esindusvõistkond alustas hooaega II liiga lõuna/lääs piirkonnas 2:0 võiduga Raasiku Jokeri üle. Mäng peeti laupäeval Kärdla linnastaadionil. Mõlemad väravad lõi Ken Pähn, esimese mängu 37. ja teise 86. minutil.

FC Hiiumaa mängis koosseisus: Karl Värva, Holger Sepma (69. Hargo Liiving), Tanel Klee, Timo Vares, Rando Suuster, Kermo Platov, Karl Johan Kastein, Karmo Paju, Daniel Kosubenko (52. Jaagup Kopli), Ken Pähn, Kert Kütt (64. Andris Valk). Kasutamata vahetusmängijad: Imre Riik, Jaanus Sõmer, Indrek Nõulik, Kristjan Ugam. Meeskonna peatreener on Mario Degtjov. Mullu II liigasse pääsenud FC Hiiumaa on sõnastanud eesmärgi alanud hooajaks – II liigas püsima jääda – selleks tuleb võistkonnal kohaneda kõrgemate nõudmiste, aga ka suurema koormusega.

Tänavune hooaeg koosneb kokku 26 mängust ja II liigas pallib 14 meeskonda.

Seitsme peetud mängu järel on FC Hiiumaa liigatabelis praegu kolmas, teine on FC Kuressaare ja esikohal Raplamaa JK, kellega kohtutakse sel laupäeval, 29. mail kell 15 Rapla Kesklinna kooli staadionil.

 

HARDA ROOSNA

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411