Teisipäev, aprill 27, 2021
 

Marguse menu

Margus Tabori uue etenduse menu pileti­müügi näitel üllatas ja mõnes mõttes ka mitte. Südamlik-lõbusate Mamma lugude populaarsuse järgi võis seda aimata. Siiski oli nii kiire läbimüük, 2500 piletit kahe päevaga, natuke ootamatu. Paljude jaoks kindlasti pettumus. Eks tuleb loota, et järgmisel suvel jälle… Marguse räägitud lood pole samasugused nagu Kärna Ärni ülipopulaarsed etteasted. Võiks ju mõelda, et ühed hiidlased kõik ja ju joostakse tormi hiiu nalja peale, aga see pole nii. Sulev Nõmmik ei rääkinud Ärni suu läbi kunagi enda isata kasvamise kurbusest, Margus Tabor jagab seda meiega, ta räägib ju oma kooliajast, mis polnud sugugi alati ilus pioneerielu ja kuldne lapsepõlv… Nagu paljudel teistelgi.
Avades ennast, avab ta mingid hingeluugid ka vaatajas. Ehk on see see fenomen, miks teda nii väga kuulata tahetakse?

27.aprill 2021

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411