Reede, aprill 16, 2021
 

Kaitseväe juhataja meenemünt müüdi oksjonil 2500 euroga

Naiskodukaitse korraldas tänavuse Sinilillekampaania raames heategevusliku oksjoni kaitseväe ja Kaitseliidu veteranide toetuseks. Oksjonile jõudis 49 eset, annetajaid oli 33 nii Kaitse­liidust kui kaitseväest, samuti tuntud inimesi väljastpoolt. Oksjoni kogutulu oli 8035 eurot, kõige suurema hinnaga, 2500 eurot müüdi kaitseväe juhataja kindral­leitnant Martin Heremi meenemünt.
Meenemündi atraktiivsust tõstis ka kindrali lubadus lisada mündile 1000eurose annetuse täitumisel ühine tervisejooks ostjaga, 2000eurose ja suurema annetuse puhul järgneb tervise­jooksule ühine saunas­käik.
Populaarseiks osutusid samuti Kaitseliidu ülema brigaadikindral Riho Ühtegi annetatud mürsust karahvin ja kolm hülsist pitsi, Priit Kuuse Zippo välgumihkel, kaitseminister Kalle Laaneti annetatud raamitud kaitse­ministri lipp ja Marina Kaljuranna KUMA liblikad. Samuti on teada, et Õhuseiredivisjoni meenelipu uus kodu saab olema Ämari lennu­baasis NATO õhuturbes teenivate saksa pilootide juures.
“Keegi ei osanud oodata niivõrd aktiivset ja suurejoonelist osavõttu,” ütles Naiskodukaitse esinaine Airi Tooming, avaldades heameelt, et Sinilillekampaania heategevuslik oksjon nii hästi õnnestus. “Tänan südamest kõiki, kes oksjonile esemeid annetasid, samuti kõiki neid, kes nädala jooksul pinget õhus hoidsid ja üle ootuste heldeid pakkumisi tegid. Anname au!”
Heategevusliku oksjoni korraldajad tänavad annetajaid: ansambel Viis miinust, Airi Tooming, Albert Prosa, Anu Välba, kolonelleitnant Eero Kinnunen, Pavel Botšarov, Hendrik Sal-Saller, Igor Kopõtin, Ilmar Raag, Inboil, Indrek Vaheoja, Inga Lunge, kolonel­leitnant Jaanus Ainsalu, Joel Ostrat, kolonel­leitnant Kaido Tiitus, kaitseminister Kalle Laanet, Karl-Erik Talvet, Kristiina Šmigun-­Vähi, Laura Põldvere, Marina Kaljurand, kindral­leitnant Martin Herem, Mihkel Raud, ansambel Mustad kolonelid, Ott Kiivikas, Priit Kuusk, brigaadi­kindral Riho Ühtegi, Roald Johannson,Tarmo Kruusi­mägi, Teet Margna, ansambel Trad. Attack!, Vahur Kersna ja Õhuseiredivisjon.

Kaitseliit / Hiiu Leht

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411