Reede, aprill 16, 2021
 

Beebibuum elanikeregistris

Siseministeeriumi rahvastiku toimingute osakonna andmetel registreeriti märtsis Hiiumaal erakordselt palju, koguni 13 lapse sünd. Tava­pärane on, et ­registrisse lisandub kolm-neli vast­sündinut kuus. Hiiumaa haigla juhatuse liige Riina Tamm ütles, et kohalikus haiglas sündis märtsis vaid kolm last. Hiiumaa valla avalike suhete osakonna juhataja Liina Sini­veer kinnitas, et arv 13 on siiski õige ning beebibuum elanike­registris on jätkunud ka aprillis. Siniveer pakkus, et võib-olla käiakse sünnitamas mandril, lapsed aga registreeritakse oma uude elukohta, Hiiumaale.
Kokku registreeriti Eesti perekonnaseisuasutustes 1230 sündi, neist 605 tütar­last ja 625 poisslast. Kaksikuid registreeriti 21 paari, neist viis paari poisse, kaheksa paari tüdrukuid ja kaheksa segapaari.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411