Teisipäev, aprill 27, 2021
 

2500 piletit läks kahe päevaga

ekraanikuva
Juulikuus Kärdla sadamas etenduva Margus Tabori mono­tüki “… ja Margus Nõukogude armeest” 2000 piletit müüdi läbi sisuliselt kahe päevaga, lisaks on juba tehtud pool tuhat broneeringut.
Etenduse produtsent Kadri Tikerpuu ütles, et piletimüük algas reede, 23. aprilli hommikul kell 10 ja pühapäeva, 25. aprilli lõunaks olid kõik enam kui paar tuhat piletit müüdud või broneeritud.
“Pooled piletitest olid püha­päeva hommikuks juba otsas, päev enne müügi alustamist. aga kui lõppes ETV saade “Hommik Anuga”, kus Margus Anuga etendusest rääkis, müüdi paari tunniga ära kõik piletid,” rääkis Tikerpuu. “Nähes seda suurt tungi Piletilevis reaalajas saate ajal, võtsin kõne lavastuse kunstnikule Kristjan Suitsule ja küsisin, kas saaksime paarikümne koha võrra kavandatavat tribüüni suuremaks ehitada. Saades selle kohta kinnituse, panin Piletilevisse jooksvalt pileteid juurde, aga see rõõm teatrisõpradele kestis pool tunnikest kauem ja needki piletid olid kohe otsas…”
Piletilevi esindaja Kert Ritso ütles, et inimeste huvi suveteatrite vastu on olemas ja päris mitu etendust müüb päris hästi, aga Tabori etenduse puhul üllatas tempo, millega piletid läbi müüdi. “Väga tore, tervitatav – annab inspiratsiooni ja lootust ka teiste ürituste korraldamiseks,” kommenteeris Ritso. “Huvi suvesündmuste vastu on, aga ootame seda rohelist tuld, – eelmisel aastal olime samas olukorras ja kohe kui nii-öelda karjaväravad avati, siis hakkas tormijooks pihta.”
Piletilevis arvutatakse reaalajas iga päeva piletimüük ja koostatakse selle põhjal esiviisik. Eile juhtis seda edurivi jätkuvalt Margus Tabori sõjaväe­teenistusest jutustav autori­lugu “… ja Margus Nõu­kogude armeest”, mille kõigi 12 kuupäevade etenduse kohal silt “Välja müüdud”.
Kert Ritso ütles, et nüüd tuleb etenduse produtsendilt Kadri Tikerpuult küsida, kas lisaetendusi tuleb. Hiiu Lehele ütles Kadri Tikerpuu, et kõigist kanalitest uuritakse talt piletite ja lisaetenduste kohta. Kindel on see, et saali enam kohti juurde lisada ei plaanita ja kohapeal pileteid kahjuks osta ei saa. “Lisaetenduse toimumisest me anname kindlasti oma sotsiaalmeedia kanalites teada, praegu kahjuks seda veel kinnitada ei saa,” ütles Tikerpuu.
Kärdla sadamas asuv Yachts-Service elling, kus etendused juulikuus toimuvad, on avar 2000 ruutmeetrine hoone, kuhu ehitatakse teatrikunstnik Kristjan Suitsu kujundatud ainukordne teatrisaal ja tribüün vaatajate jaoks. Tund enne ja tund pärast etendust on ellingus avatud suviste hiiumaiste hõrgutistega Baabade teatrikohvik.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411