Teisipäev, märts 2, 2021
 

Talisuplusredelid nüüd ka Orjaku sadamas

erakogu
Alates eelmise nädala neljapäevast saab teha külma supluse lisaks Kärdla sadamale ka Orjaku sadamas.
SA Hiiumaa Sadamad juhatuse liige Liina Härm rääkis, et kasutajad avastasid redeli samal päeval. Püsikasutajaid on tema sõnul kümmekond – Käina kandi inimesed, mõned ka Orjaku külast.
Härm ütles, et redel tuleb ka Sõru sadamasse. See on juba ostetud, kuid pole veel paigas. “Jäime seal natuke hätta paksu jää sisse augu tegemisel,” selgitas Härm. Redeli kohaks on valitud maapoolse sadamabasseini kaiots väikese punase putka juures, kuhu pääseb hästi juurde autoga ja saab olla tuulevarjus. “Praegu paneme sinna, aga kui uus kai valmis on, järgmine talv, siis vaatame, võibolla on teisel pool parem koht.”
Redelid on valmistanud OÜ Top Marine, tellis SA Hiiumaa Sadamad. Kulud on lubanud kanda vastavalt Käina ja Emmaste osavallad, kus osavallavanemad Pilvi Post ja Omar Jõpiselg olid nõus tervisearenduslikku tegevust sadamates toetama.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411