Reede, märts 19, 2021
 

Selgusid Ajujahi 10 parimat tiimi

Oleg Hartšenko
Eesti suurimal äriideede konkursil Ajujaht valis žürii välja kümme parimat tiimi, kellele kogu Eesti rahvas saab kaasa elada aprillis algaval telehooajal.
Ajujahi kümme parimat tiimi tänavusel hooajal on: Fudler, Lexi.Market, Mentornaut, Migrevention, Münt Healthcare, Nupu Learning, R.P.C. Materials, Raiku, RUEX  ja Tamiatics. Seitse tiimi on pärit Harjumaalt, sh neli Tallinnast, kaks Tartu­maalt ja üks Pärnumaalt. Nupu Learningu kaks asutajat, Dagmar Kork ja Karol Karu, elavad praegu küll Tallinnas, aga Dagmar on pärit Saaremaalt ja Karol Hiiumaalt.
Oma kodulehel nupu.eu kirjutavad nad, kuidas Dagmar hakkas oma kaheaastasele tütrele värve õpetama, aga ei leidnud tooteid, mis võimaldaksid seda teha loovalt ja kaasatult. Dagmar pöördus oma sõbranna Karoli poole, kes omab trükitööstuses pikaajalist kogemust ja mitmete arutelude tulemusel jõudsid nad mitmefunktsioonilise magnettahvlini.
“Nutiseadmed varases eas piiravad aju ja loovuse arengut ning potentsiaali,” leiavad Nupu Learning asutajad. Just seetõttu pakuvad nad lapse arengut toetavaid füüsilisi mängu­asju, mis on samaaegselt kaasahaaravad ja arendavad.
Ajujahi telehooaeg jõuab TV3 ekraanidele juba aprillis, saadet juhib Marii Karell.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411