Teisipäev, märts 9, 2021
 

PERH lasi COVID-testi hinna alla

Soomes elav ja töötav hiidlane Toivo tundis huvi, miks Hiiumaal COVID-testi tegemine kõige kallim on – koos sertifikaadiga koguni 80 eurot. Oleme muidugi väga tänulikud, et PERH Hiiumaal COVID-teste teeb, aga siiski, miks on PERHi test teistest nii palju kallim? Võrdlesime hindasid teiste laboritega ja näiteks Confidos tehtud test koos sertifikaadiga maksab 70 eurot, Medicumil 69 eurot ja Synlab`i hind on 65 eurot.
Vastab Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhatuse esimees ja Hiiumaa haigla nõukogu esimees Agris Peedu: “Tänu Teie päringule ilmnes, et oleme oma kodulehel avaldanud ikka veel COVID-testide vana hinnakirja. Vastavalt haigla juhatuse 27. jaanuari otsusele kehtib alates 1. veebruarist 2021 uus hinnakiri. Ehk COVID-test (SARS-COV-2) hind on 58 eurot ja COVID-test koos sertifikaadiga (SARS-COV-2 sertifikaadi väljastamisega) maksab 65 eurot.”

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411