Teisipäev, märts 9, 2021
 

ERMi luulekonkurss “Elas kord…”

Kadri Valsberg
Eilsest on käimas Eesti Rahva Muuseumi luule­konkurss, millest saavad osa võtta nii lapsed ja noored kui täis­kasvanud. Luulekonkurss on ellu kutsutud, mõeldes lähenevale emakeelepäevale ning sai oma nime ja sisuidee ERMi muinasjutunäituselt.
Kuni 15. märtsini ootab ERM luuletusi, milles on kasutatud vähemalt viit sõna muuseumi muinasjutunäituselt. Sõnad, mille hulgast valida. on järgmised: karu, jänes, rebane, muinasjutt, lohe, põrgu, loss, kratt, muuseum, eesti keel, printsess, prints, võlumets, ükskord, ammu-ammu, elas, kord, seitsme, maa, ja, mere, taga, elavad, õnnelikult, tänapäevani, ERM, kangelane, üks, kaks, kolm, rikas, vaene, tarkus.
Luuletus võib olla lühike või pikk, võib olla rõõmus või veidi nukrameelsem, klassikalise riimiga või vabavärss – kõik loodud luuletused on sobivad. Üks luuletaja võib konkursile saata ka mitu valmivat luuletust.
Kõik 15. märtsiks konkursile saadetud luuletused avaldatakse ERMi näoraamatus, kus lehe jälgijad saavad meeldivaimatele töödele toetust avaldada.
Auhinnaks on nii žürii poolt valitud parimatele kui rahva lemmikule ERMi perepääsmed ja üksikpiletid.
Rohkem infot konkursi kohta koos juhendiga leiab ERMi kodulehelt.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411