Reede, veebruar 19, 2021
 

Wabriku müük pole õnnestunud

Aasta jooksul pole kohtutäitur Mati Kadakul õnnestunud müüa Kärdlas Vabaduse tn 15 asuvat 1455ruutmeetrist ärimaad, millel asuvad OÜle Hiiumaa Pruulikoda (pankrotis) kuulunud õlletehas ja pubi Wabrik.
Kinnistu kuulub OÜle KP Promotion, mille omanik on Tarvi Pink. Pankrotistunud Hiiumaa Pruulikoda omanikud on Tarvi Pink ja Svetlana Pchelnikova, pankrotivara müüb pankrotihaldur Andrus Õnnik.
“Kohtutäitur on üritanud koos OÜ Hiiumaa Pruulikoda pankrotihalduriga ühiselt müüa tervikvarana nii kinnisasja kui vallasvarana hoonet ja seal paiknevaid õlletootmise ja restorani seadmeid, kuid seni tulutult,” selgitas Marianne Hallaste Tallinna kohtutäituri Mati Kadak büroost
Kohtutäitur Mati Kadak alustas täitemenetlust kinnisasja omaniku OÜ KP Promotion suhtes mullu jaanuaris. Viimase, taas ebaõnnestunud katse müüa kinnistu koos õllevabriku ja restorani seadmetega tegi täitur novembris. Siis oli alghind 1,45 miljonit eurot ja praegu on kinnistu ümberhindamisel. “Käesoleval hetkel ei ole otsustatud, kas kohtutäitur ja pankrotihaldur jätkavad enampakkumist ühiselt või eraldi. Loodetavasti jõutakse vastava otsuseni lähiajal,” ütles Hallaste.

 

Sildid: , ,

Kommentaarid: 2

(kommenteerimine on suletud)

 
 • Keisri uued rõi..

  Kinnistu ei asu Vabaduse tn 5

   
   
   
  • Aitäh viga märkamast! Kuidagi oli number 5 eest 1 ära kadunud. Õige aadress on Vabaduse 15.

    
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411