Reede, veebruar 26, 2021
 

Toiduabi toimetuleku­ raskustes inimestele

Eilsest, 22. veebruarist alustati toiduabi jagamist toimetuleku­raskustes inimestele Euroopa Liidu abifondist. Toiduabi jagavad maakondlikes jagamispunktides Eesti Toidupank ja selle partnerid, tihedat koostööd tehakse kohalike omavalitsuste ja heategevusorganisatsioonidega, et inimesed saaksid abi kätte võimalikult kodu lähedalt.
Kokku jagatakse veebruaris ja märtsis ligikaudu 12 500 toidupakki ning varjupaikadesse saadetakse 600 toidupakki. Toidupakk sisaldab lisaks kuivainetele ka liha- ja kalakonserve, õli, praekapsast porgandiga, mett, teed, kuivatatud puuvilju ja šokolaadi.
Seekord läheb iga pakiga kaasa 16-leheküljeline retsepti­raamat, mille retseptid mõtlesid välja Eesti Naise toimetaja ja paljude retseptiraamatute autor Lia Virkus, Inglise Kolledži kokk Anton Karavajev koos Inglise Kolledži vabatahtlike ühendusega TUBLI 5.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411