Reede, veebruar 5, 2021
 

Miks keskväljakult lund ära ei veeta?

Harda Roosna | Hiiu Leht
Keskväljaku parklates oli teisipäeval lumi küll kokku lükatud, aga lumekuhilad võtavad oluliselt ruumi. Miks hooldaja lund keskväljakult kohe ära ei vii? Ja kas selline lume kuhjamine hunnikutesse ei riku keskväljaku haljastust?
Vastab Kärdla osavalla vanem Lauri Preimann: “Kesk­väljakut hooldame sel talvel osavalla jõududega. Parandamise ruumi on, aga seni oleme kenasti hakkama saanud. Väljaku parklas ei ole ükski koht seni lumehunniku tõttu kasutusest välja jäänud, aga jälgime olukorda ja vajadusel hakkame lund siiski ka ära vedama. Seni pole me seda kallist tegevust otstarbekaks pidanud. Väljaku talihoolduse käigus jälgime kõiki juhiseid, mida väljaku ehitaja meile jättis sealhulgas taimestiku ja talihooldusega seonduvat. Praegu tundub kõik veel kontrolli all olevat.”

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411