Reede, veebruar 26, 2021
 

Kaitseliidu noored pidasid pidu lossiõues

Helja Kaptein
Helja Kaptein
Laupäeval tähistasid Hiiumaa noorkotkad ja kodutütred koos külalistega Suuremõisas Eesti vabariigi aastapäeva ja tänasid tublimaid.
Suuremõisa lossi treppidele ja terrassile olid kogunenud Kaitseliidu noored ja noortejuhid ning lapsevanemad.
Kokkutulnuid tervitas Kaitse­liidu (KL) Hiiumaa malev­konna noortejuht Merje Reismaa: “Ka tänavu ei jäta me ära traditsioonilist tänupidu, kus tunnustame meie aktiivseid noori ning noortejuhte, ütleme aitäh meie sõpradele ja tähistame üheskoos meie vabariigi sünnipäeva.”
Kaitseliidu Hiiumaa malevkonna pealik Mart Reino ütles oma tervituses, et noored peaksid teadma ja väärtustama möödunut: “Me elame praegu vabas Eestis, aga alati pole see nii olnud. Mälestame neid, kes hukkusid meie vabaduse eest!”
Reismaa kinnitas, et praegune haigusterohke aeg noori ei heiduta, pigem paneb proovile ning sunnib leidma uusi võimalusi parima tulemuse saavutamiseks. “Aitäh noored, et vaatamata mullustele raskustele olete meil siiski olemas!” tänas Reismaa.
Kodutütardele (KT) ja Noortele Kotkastele (NK) jagati rohkelt tunnustusi ning valiti ka aasta tublim kodutütar ja noor­kotkas. Aasta kodutütar 2020 on Eleriin Vaher, kes astus organisatsiooni 2015. aastal ning sellest alates on olnud väga aktiivne ja tubli Kärdla rühma kodutütar.
Aasta noorkotkas 2020 on Bert Omann, kes organisatsiooni kuulunud esimesest kooliaastast alates ning jõudnud kõrge, kolmanda järguni.
Tänukirjad andsid noortele üle KT Hiiumaa jaoskonna vanem Julia Gurjeva ja NK Hiiumaa malevkonna pealik Larissa Babõnina.
Suuremõisa lossi õuele kaetud laudadel ootas peolisi termostes kuum glögi ja tee, pirukad ja kook.

HELJA KAPTEIN
helja.kaptein@hiiuleht.ee

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411