Teisipäev, jaanuar 19, 2021
 

Vallavalitsus valis aasta kolleegid ja teo

Kärolyn Kivistik | Hiiu Leht
Teist aastat valisid Hiiumaa vallavalitsuse ja osavallavalitsuste töötajad aasta kolleegi ja aasta teo.
Aasta kolleegi 2020 austava tiitliga pärjasid kaastöötajad Kõrgessaare sotsiaaltöö spetsialisti Pille Näksi ja Kärdla sotsiaaltöö spetsialisti Pille Alevi.
Aasta teo tiitli pälvis Kärdla keskväljaku ümberehitus ning rohkelt kiidusõnu sai ka sinna kerkinud jõuluturg ja kaunistused.
Pille Näksi kohta on kolleegid kirjutanud, et ta on alati kohal ja olemas: “Ta kuulab, mõtleb kaasa, aitab. Kui vaja, otsib sinuga koos vastuseid. On valmis sind koolitama. On kõigile olemas. Kui rääkida temaga ta tööst ja tööga seotud plaanidest, siis silm läheb särama, õhin tuleb sisse. Ihu ja hingega sotsiaaltöötaja, kes leiab alati aega kolleegidele. Aus ja otsekohene,” seisab tunnustus­avalduses.
Pille Alevi kohta ütlevad kolleegid, et ta on suurepärane ja võrratu kolleeg, heasüdamlik, aus ja alati rõõmsameelne: “Temast kiirgab alati positiivsust ja tema empaatiavõime võiks olla eeskujuks paljudele inimestele. Tal leidub alati oma kolleegide jaoks aega, et kuulata, ja tahet päriselt kuulda, mitte niisama jutujätkuks. Lisaks on tal suurepärane oskus märgata ja tunda huvi, et kuidas töökaaslasel läheb ning ka pakkuda abi, kui selleks on vajadust. Tema võrratu huumorisoon on alati nakatav ja tema oskus näha positiivsust ka rasketes hetkedes on suureks toeks ka keerulistes olukordades, mida igapäevatöös aeg-ajalt ette tuleb. Ta on täpselt õige inimene sellel tööl, sest tema soov aidata ja toetada neid, kes abi vajavad, on imetlusväärne.”
Arenguosakonna eest­vedamisel valminud Kärdla keskväljaku ümberehitus pälvis Hiiumaa valla aasta teo aunimetuse. Kolleegid tõid välja, et väljak on uus, kaasaegne, atraktiivne, omanäoline, jalakäijasõbralik, laste lemmikpaik, mis on toonud elu linna keskele. “See ei ole mitte ainult Kärdla keskväljak vaid kogu Hiiumaa keskväljak,” ütles üks kolleeg.
Teine lisas: “Ja muidugi ei saa üle ega ümber – purskkaev, unistuse täitumine paljudel inimestel. Loodan, et seda muutust osatakse hinnata ja hoida ning ootan põnevusega kevadet ja õite­ilu! Väga äge ja suur tänu kõigile, kes on sellesse panustanud ja asja vedanud!”
Väljakuga seoses toodi välja ka jõuluturgu: “Armas, ilus ja kodune väike turg, kus on kogunenud kohalikud hiiumaised tootjad oma kaupadega” ja keskväljaku ehtimist Mai Sinilaiu eestvedamisel.
Mullu valisid Hiiumaa valla­valitsuse töötajad aasta kolleegi ja aasta teo esmakordselt. Aasta kolleegi 2019 aunimetuse pälvisid valla­valitsuse sotsiaaltöö­spetsialist Kairi Priit ja toonane rahandusosakonna juhataja Inge Elissaar. Aasta tegu 2019 oli Paluküla kerg­liiklustee valmimine Pühalepa osavalla valitsuse tublil juhtimisel.

LIINA SINIVEER

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411