Teisipäev, detsember 8, 2020
 

Vormsi saarel hukkus liiklusõnnetuses inimene

Õnnetus juhtus kella 16.25 ajal Vormsil Suuremõisa külas Vormsi ringtee kuuendal kilomeetril. Esialgseil andmeil sõitis Hullo suunas liikunud 41aastase mehe juhitud väike­buss Ford Transit paremale teelt välja ja vastu puud. Liiklusõnnetuses hukkus kaasreisijana sõidukis viibinud 50aastane naine, kes suri saadud vigastustesse kohapeal. Juhil puudus juhtimisõigus ja ta oli alkoholijoobes, nii juhil kui ka kaassõitjal olid turvavööd kinnitamata. Sõiduki rehvid vastasid nõuetele. “Traagiline õnnetus Vormsil näitab taaskord, kuivõrd ohtlik on joobes peaga auto rooli istumine. Enne sõitma minekut tuleb alati veenduda oma kainuses. Samuti tuleks takistada alkoholi tarvitanud sõpra või sugulast auto rooli istumast,” ütles Haapsalu jaoskonna välijuht Ivar Läll.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411