Teisipäev, detsember 8, 2020
 

Valla sadamate juhina jätkab Härm

HIIUMAA VALD
SA Hiiumaa Sadamad juhatuse liikmena jätkab Liina Härm (43), kes osutus valituks 17 konkursil osalenud kandidaadi seast. Konkursi lõppvooru jõudis neli kandidaati ja lõpliku valiku tegi sihtasutuse nõukogu reedel, 4 detsembril.
Nõukogu esimees Margus Kastein ütles saadetud pressiteates, et lõpliku valiku tegemisel võttis nõukogu arvesse Härmi põhjalikke merendus­alaseid teadmisi ning varasemaid erialaseid kogemusi. “Need loovad eeldused Hiiumaa sadamate pakutavate teenuste ja infrastruktuuri jätkuvaks arenguks,” lisas Kastein. “Samuti kattus tema esitatud visioon Hiiumaa külalissadamatest suures osas arengukavas Sadam 100 sätestatud prioriteetidega.”
Liina Härm juhtis sihtasutust ajutise lepingu alusel peale eelmise juhi Sven Kriggulsoni ennetähtaegset lahkumist selle aasta juunis. Härmi enda leping lõppenuks detsembris.
SA Hiiumaa Sadamad haldab vallale kuuluvaid sadamaid Kärdlas, Orjakus, Sõrul ja Kalanas.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411