Kolmapäev, detsember 30, 2020
 

Pealinnahiidlaste teadaanne

Kallid Tallinna hiidlased, Tallinna Hiidlaste Seltsi juhatus oli koos, et heita pilk möödunud aasta tegemistele-toimetustele-kordaminekutele ja seada sihte edaspidiseks. Silmas pidades koroonaviirusest põhjustatud olusid ja valitsuse kehtestatud piiranguid, aga ka seda, et osa juhatust viibib kodusaarel, toimus koosolek mere­üleselt ja digitaalselt. Eelmainitud asjaolude tõttu oli mööduva aasta ainuke seltsi ühisüritus 18. jaanuaril. Juhatus pidas omavahelist sidet elektrooniliste vahendite kaudu. Samade asjaolude jätkumise tõttu ei ole praegu alust kavandada seltsi kokkusaamisi mingile kindlale ajale, vaid tuleb ära oodata viiruse taandumine ja sellest tulenev piirangute lõppemine. Seni palume jälgida informatsiooni Tallinna Hiidlaste seltsi kodulehe­küljelt ja meie heast info­vahendajast Hiiu Lehest.
Hoidume viirusest, hoiame tervist, kogume jõudu ja jätkame aktiivsemat ühist tegevust selleks soodsamate tingimuste avanemisel.
Soovime kõikidele seltsi liikmetele ja nende lähedastele, aga ka kodusaare hiidlastele TOREDAT AASTA­VAHETUST JA ÕNNELIKKU UUT AASTAT!
THS juhatus

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411