Kolmapäev, detsember 23, 2020
 

Mustritega piparkoogid Tuuletornis

erakogu
Hiiumaa kooliõpilased valmistasid kindakujulisi ja -mustritega piparkooke, mis nüüd on näitusel Käina elamuskeskuses Tuuletorn. Käpikukujulise šablooni järgi valminud rohkem kui 40 piparkooki on kaunistatud Hiiumaale omaste mustritega, milleks meisterdajad on inspiratsiooni saanud tänavu välja antud raamatust “Hiiumaa kindad”. Raamatu autorid on Sirje Juurikas ja Anu Pink ning taignaga varustas õpilasi Hiiumaa Köök ja Pagar.
Piparkoogikindaid tegid Käina, Kärdla, Palade ja Suuremõisa kooli õpilased ning Kärdla ja Kõrgessaare noortemajade noored. Viimased piparkoogikindad valmisid lausa distantsõppele suundumise eelõhtul. Kindanäitus jääb avatuks 10. jaanuarini.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411