Kolmapäev, detsember 30, 2020
 

Kokkuvõte pühadeajast: oli rahulik aeg

Harda Roosna | Hiiu Leht
Pühad ja sellele järgnenud nädalavahetus möödusid Hiiumaal õnneks rahulikult. Olime väljas tavapärasest suuremate jõududega ning pöörasime tähelepanu nii avalikule korrale, liiklusele kui ka viiruse leviku peatamise piirangutele.
Pühade perioodil registreeriti politseis 14 korrarikkumise teadet. Lahendamist vajasid mõned öörahu rikkumise juhtumid ja üks vandalismi juhtum, kus alkoholi tarvitanud mees kaotas tasakaalu ning kukkus puruks aia. Ärevaim teade oli kadunud noorest inimesest, kuid kes leiti õnneks kiiresti üles.
Pühade perioodil pandi toime ka mõned liiklusrikkumised – peamiselt kiiruseületamised ning samuti tabasime ühe
juhtimisõiguseta autojuhi. Alkoholijoobes juhte kontroll­reidide kui ka tavalise liiklusjärelevalve käigus politsei ei tuvastanud. Kokku puhutasime pühade ajal 253 sõidukijuhti.
Pühade ajal lähisuhtevägivalla juhtumitest politseile teada ei antud.
Mul on hästi hea meel ja olen inimestele tänulik, et suurem osa peavad Hiiumaal väga hoolega vabariigi valitsuse korraldustest kinni. Väga paljud liikusid pühade ajal ringi vabas õhus ja nautisid Hiiumaa loodust. Ka eesootava aastavahetuse soovitame sarnaselt jõuludele veeta kitsamas pereringis ning hoida kontaktid ja käigud võimalikult vähesed. Poodi või mujale avalikku siseruumi minnes tuleb kanda maski ja pidada kinni hajutatuse nõudest.

Moonika Raudsepp
Kärdla politseijaoskonna juht

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411