Reede, november 6, 2020
 

Palun kandke teatris maske!

Eesti Noorsooteater palub publikul teatris kanda maske, vahendas soovi kommunikatsioonijuht Peep Ehasalu. Teater on loonud omalt poolt kõik tingimused, et teatriime saaks sündida turvalises keskkonnas – hajutatult, korralikult venti­leeritud ruumides, rohkete võimalustega kasutada desinfitseerimisvahendeid.
“Saame ühiselt palju ära teha, et püsida terved ja elada nii, et on rohkelt vabadusi ja võimalusi,“ ütles teatri­juht Joonas Tartu. “Palun kandke maske – kordame lihtsalt ja selgelt meedikute ja teiste terviseasjatundjate soovitust.”
Tartu tõdes, et Eesti Noorsooteatri publik on distsiplineeritud ja mõistlik, enam ammu ei leia publiku seast köhivaid või nuuskavaid inimesi. “Teater annab etendusi eri vanuses noortele ning publik käib jätkuvalt etendustele kaasa elamas, kaasa mõtlemas ja kaasa rääkimas. Kõik on jätkuvalt oodatud, soovitatavalt maskides,” ütles Joonas Tartu.

 

Sildid: ,

Kommentaarid: 2

(kommenteerimine on suletud)

 
 • Vitja Koov

  Kas Hiiumaal on võimalik minna teatrisse? Kui mitte, siis milleks sellist juttu ära trükkida?

   
   
   
  • Jah, ka Hiiumaal toimub teatrietendusi ja hiidlased käivad ka mandril teatris. Lugupidamisega Harda Roosna peatoimetaja

    
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411