Teisipäev, november 10, 2020
 

Maskita kiirabitöötajad TÄIENDATUD

Täna [7. novembril - toim] Merimetsa Selverisse minnes olin üllatunud, kui vähesed kannavad pärast eilset valitsuse erakorralist pressi­konverentsi ja infot nakatumiste suurenemisest, maski. Veelgi üllatunum olin, kui poe ette sõitis kiirabiauto ja kõik meedikud koos juhiga astusid poodi maskita. Kui terviseameti töötajaid poes nägupidi vast ära ei tunta, siis kiirabi kiri riietel teistpidi mõtlemist ei võimalda. Astusin juurde, vabandasin ja küsisin, et kui valitsus palub kanda maske, siis kas nemad ei peaks samuti seda tegema, olema eeskujuks? Noor neiu arvas, et arvatavasti peaks. Tänasin. Ja ega ta ei olnudki ju milleski süüdi. Maskide kandmine on soovituslik. Aga paraku mitte ainult lapsed, vaid ka täiskasvanud õpivad ja käituvad eeskuju järgi… rääkimata sellest, et sõnumid peavad olema selged ja üheselt arusaadavad.

Kristel Üksvärav

 

Kommentaarid: 1

(kommenteerimine on suletud)

 
  • Kohvilähker

    Miks kanda maski? Kõik teavad, et ega viirus nii kaugele õhu kaudu (üle mere) nakkav ole.

     
     
     
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411