Teisipäev, oktoober 13, 2020
 

Kalaga sõbraks gümnaasiumis

repro
Kalanduse teabekeskus korraldab info- ja teabepäevi üle Eesti. Hiiumaa gümnaasiumis toimusid sel õppeaastal “Kalaga sõbraks!” tunnid juba kolmandat korda.
Kalandustundide ideeks on viia kokku gümnaasiumi­noored, kala­püük ja kaluriamet ning selle tulem – värsked kalaroad. Kalaroogade valmistamist ja maitsestamist juhendab kaluriga käsikäes Hiiumaa restoranikokk, lisades nüansse toitude maitseomadustele.
Gümnaasiumis jagas septembris teadmisi kalanduse teabekeskuse spetsialist Jaak-Velori Sadul, kaluritööst rääkis Hiiumaa rannakalur Koit Kalmus ja kalast õpetas maitsvaid roogi valmistama Kassari puhkekeskuse Resto
Lest & Lammas peakokk Erlis Schönberg.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411