Reede, oktoober 2, 2020
 

Gümnaasium kutsub põhikoole konverentsile

Harda Roosna | Hiiu Leht
Inglise keele õpetaja Milvi Tikka on alates 1999. aastast ehk enam kui 20 aastat jutti kirjutanud ja juhtinud rahvusvahelisi haridusprojekte “selleks, et laste silmad säraks”. Algul koos kunagise Kärdla ühisgümnaasiumi tollase õppealajuhataja Diana Liivatiga, viimased kuus aastat koos Hiiumaa gümnaasiumi õppejuhi Maris Nõmmik-Kärtneriga.
Milvi Tikka nentis, et ülevaade, mida teevad projektide põnevas maailmas saare teised koolid, neil seni puudub, aga seda oleks väga huvitav teada saada. Nii korraldabki Hiiumaa gümnaasium kolmapäeval,
7. oktoobril kooli auditooriumis temaatilise konverentsi “Projektitöö Hiiumaa koolides”. Konverents algab kell 10 ja osalema on kutsutud saare kõikide põhi­koolide esindused. Tikka ütles, et kahjuks pole kõik koolid enda osalemisest veel teada andnud, kuupäev aga muudkui ligineb.
Gümnaasiumi õppejuht Maris Nõmmik-Kärtner ütles kolma­päeval, et seni on oma osalemist konverentsil kinnitanud Kärdla põhikool ja Lauka põhikool.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411