Teisipäev, september 29, 2020
 

Viimane kodumäng tõi võidu

Mario Degtjov
Nädalavahetusel mängis FC Hiiumaa kodusel Kärdla linnastaadionil oma selle hooaja viimase kodumängu, mis päädis koguni 10:1 (5:0) hiidlaste võiduga pärnakate üle. Pärnu JK duubel, pärast hiidlastega peetud mängu liigatabelis seitsmendal kohal asetsev võistkond, mängis FC Hiiumaa vastu juunis pärnakate kodumurul välja 1:1 viigi, kuid hiidlaste kodus oli mängu vahekord kõvasti hiidlaste poole kaldu.
Kübaratriki tegi Andris Valk, talle lisaks said jala valgeks Kert Kütt, Silvester Ilumets, Holger Sepma, Kasper Elissaar, Rando Suuster, Sander Laur ja Karl Johan Kastein – kokku kaheksa erinevat mängijat.
Tänu võidule tõusis FC Hiiumaa kohe liigatabelis teisele kohale, jäädes tabeli liidrile, Tallinna FC Pocarr, alla viie punktiga. Hiidlastel on üks mäng vähem peetud ja mängida on jäänud veel viis vooru, kõik järgmised mängud toimuvad kunstmuruväljaku puudumise tõttu võõrsil.
FC Hiiumaa mängis koosseisus: Imre Riik, Tanel Klee (Jaanus Sõmer), Timo Vares, Rando Suuster, Holger Sepma,
Silvester Ilumets (Hargo Liiving), Karl Johan Kastein, Sander Laur, Jaagup Kopli, Kert Kütt (Kasper Elissaar), Andris Valk. Peatreener Mario Degtjov.
Siinkohal suurimad tänud meie pealtvaatajatele, keda on kõigi üheksa kodumängu juures olnud palju. Õnneks on võistkond suutnud pealtvaatajatele pakkuda kodus kaheksa võiduga lõppenud matši. Suurimad tänud ka meie toetajatele.
Hiidlaste järgmine mäng peetakse Märjamaa Kompaniiga 4. oktoobril Valtu kunstmurustaadionil, mäng algab kell 17.
Kristi Linkov
Hiiumaa jalgpall

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411