Teisipäev, september 8, 2020
 

Näitus arheo­loogilistest väli­töödest Sammassaalis

Jaana Ratas
Janika Viljat
Kärdla kultuurikeskuse Sammassaalis on septembrikuus avatud Tallinna Ülikooli arheoloogia teadus­kogu rändnäitus, mis seekord tutvustab 2019. aastal Eestimaal toimunud arheoloogilisi välitöid ja uurimistulemusi.
Järjekorras juba 20. rändnäituse koostasid Kristi Tasuja ja Irita Kallis, kujundas Joosep Siitan. Näituse valmimist toetas SA Eesti Teadusagentuur ning näituse Kärdla välja­paneku korraldas Hiiumaa muinsus­kaitse selts.
Näitus on avatud kuni 27. septembrini tööpäeviti kella 10–18ni.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411