Teisipäev, september 29, 2020
 

Kolmas võistlus Soo-Oru tallis

IVAR FAIFRUK
20. septembril toimus Hiiumaa RSK korraldamisel juba kolmandat korda ratsutamisvõistlus Soo-Oru tallis.
Ilmataat kostitas võistlejaid mõnusalt päikselise ilmaga. Esmakordselt võisteldi puhtus-kiirus parkuurides. Päeva jooksul viisid korraldajad läbi kolm parkuuri.
Alustati 60cm/70cm handi­cap puhtus-kiirus parkuuriga. Rajameister [harrastus­sportlane – toim] Egle Hiius oli üles pannud väga huvitava raja. Sõidu võitis Helisa Tartu ponil Erikson. Nii teise kui kolmanda koha sai Maria Lisette Paat, kes teise koha sõitis välja hobusel Why Not ja kolmanda ponil Rublik.
Päev jätkus 80/90cm handi­cap puhtus-kiirus parkuuriga. Sõidu võitis Johannes Kiiver hobusel Akatine Weering. Johannes oli võistlejatest ainuke, kes sõitis parkuuri 90cm kõrgusel. Teise koha saavutas Lily Marlen hobusel Cor de L’Amoure ja kolmanda koha Angela Soovik hobusel Akatine Weering.
Päeva lõpetas ristidest koosnev parkuur, mida sõideti ka seekord puhtusele. Üheksast osalejast viis tegid puhta sõidu, nendeks olid: Nora Kattel, Marret-Lee Laid, Margaret Rehepap, Lotta Laura Orav ja Sofie Matilda Matsalu.
Võistluse korraldasid Maris Suuster, Egle Hiius, Teele Talts, Ivar Faifruk ja Artur Poola.
Auhindadega toetasid Hobu­keskus ja Hiiumaa spordikool.
Teele Talts
Hiiumaa RSK

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411