Reede, august 7, 2020
 

Valime rahva lemmiku!

Hiidlaste Koostöökogu
Põllumajandusuuringute keskus algatas koostöös maaelu­ministeeriumiga veebruaris konkursi “Märka LEADERit 2.0” selleks, et tuua esile Eesti maaelu arengukava 2014–2020
LEADER toetusmeetme parimad projektinäited. Üleeestilisele konkursile laekus 80 projekti, millest hindamiskomisjon valis välja 16 nominenti. Parimad kuulutatakse välja 11. augustil 2020 Jänedal. Praegu aga saab valida rahva lemmikut.
“Rõõm on tõdeda, kui palju vajalikku on LEADER projektidega saavutatud,” julgustab Ave Bremse maaelu võrgustiku­töö osakonnast oma eelistusest teatama. “Eriti väärivad esile tõstmist uuenduslikkus, jätkusuutlikkus ja koostöö! Anna meile teada, milline on Sinu lemmik projekt!”
Näitena võib tuua keskkonna- ja kliimasõbraliku projekti OFF-GRID ehk võrgust vaba energiatootmise arendamine Pärnumaal, mille üks objekt, Soonlepa päikesepaneelidega maja, asub Hiiumaal. Põnevad on ka naabrite projektid, näiteks pilliroost joogikõrte või beebitoidu tootmine Saaremaal.
Oma eelistusele saab igaüks hääle anda hääletuskeskkonnas, mis avatud pühapäeva, 9. augustini, täpsema teabe leiab aadressil www.maainfo.ee/konkurss

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411