Reede, august 28, 2020
 

Süüdi mõistetud Kobin astus erakonnast välja

Esmaspäeval, 24. augustil Pärnu maakohtus omastamises, alaealistelt seadusliku aluseta vabaduse võtmises ja nende kehalises väärkohtlemises süüdi mõistetud Malle Kobin (67) astus samal päeval Keskerakonnast välja.
22 aastat Keskerakonda kuulunud Kobin on olnud Hiiumaa piirkonna juhatuse liige ning kandideerinud Keskerakonna ridades ka riigikokku. Ta on olnud ka Käina vallavolikogu esimees ja pikka aega Käina vallavolikogu liige.
Äriregistri andmetel liitus Malle Kobin erakonnaga 7. aprillil 1998 ning tema liikmelisus lõppes 24. augustil 2020.
Malle Kobin end kohtus üheski kuriteos süüdi ei tunnistanud. 24. augustil välja kuulutatud kohtuotsus ei ole jõustunud ja kohtumenetluse pooltel on õigus esitada 15 päeva jooksul, alates otsuse välja kuulutamisest, apellatsioon Tallinna Ringkonnakohtule.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411