Teisipäev, august 11, 2020
 

Metsa­meeleavaldus toimub Tõrvaninal

erakogu
Pühapäeval, 16. augustil toimub üleeestiline metsameeleavaldus. Igas maakonnas tähistatakse sel päeval rahvusvahelist metsade päeva ja arutletakse metsateemade üle. Plakatitega piketeerimise asemel selgitab metsa- või looduskaitseteadlane seda, mis on hästi ja mis halvasti tänase metsa­majandusmudeli puhul ning toimub arutelu nn metsateemade üle.
Hiiumaal kohtuvad meele­avaldajad Kärdla lähedal RMK Tõrvanina telkimisplatsil ja loodus­rajal. Kokkusaamise algusaeg on kell 14 ja eeldatav kestus kuni kolm tundi.
Maastiku- ja metsa­ökoloog Anneli Palo viib läbi õppekäigu ja arutelu, et selgitada, miks on Hiiumaa metsad nii erilised, kuidas on need inimesega koosmõjus kujunenud ning miks on Hiiumaa põlis­metsade kaitse ja säästlik metsamajandus Hiiumaal olulised.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411