Reede, august 7, 2020
 

Meie ratsutajad tõusid Saaremaal poodiumile

Anne Udeküll
Laupäeval osalesid Hiiumaa ratsaspordiklubi (RSK) sportlased Saaremaa Suvekarika karikasarja teisel etapil Kõljalas.
Võisteldi neljas võistlus­klassis, rajad olid üles seatud kõrgustel 75–130 cm. Päeva parima tulemuse tegi Soo-Oru talli perenaine Maris Suuster ratsul Quansar Z, kellega võitis päeva põhisõidu, läbides ainsana raja puhtalt. Samas sõidus saavutas Maris Suuster kolmanda koha hobusel Thank You. Igapäevaselt Hiiumaa spordikoolis treeneri­ametit pidav Teele Talts hobusel Thank You saavutas 90 cm ümberhüpetega sõidus kolmanda koha.
Noortest ratsutajatest osalesid Kairi Kokkota, Lill Kagadze ja Helisa Tartu. Ponil Erikson võistelnud Helisa Tartu tuli auhinnalisele viiendale kohale 75 cm parkuuris. Noorte ratsutajate treener Teele Talts jäi etteastega rahule: “Helisaga jäin väga rahule. See võistlus tõi välja kohad, mille kallal treeningutel tuleb veel vaeva näha.”
Suvekarika raames on juba toimunud esimene ja teine etapp, finaalvõistlus peetakse 20. augustil Kõrusel.
Kristi Linkov
Hiiumaa RSK

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411