Teisipäev, august 18, 2020
 

Kaabel lahkub TS Laevad juhi kohalt

Parvlaevandusettevõte OÜ TS Laevad teatas, et juhatuse esimees Jaak Kaabel on avaldanud soovi peale oma volituste lõppemist 10. septembril uueks ametiajaks mitte kandideerida.
“Mul on olnud suurepärane võimalus juhtida ühte Eesti riigi strateegilist ettevõtet ajal, mil reisijate ja sõidukite arvud meie parvlaevaliinidel olid rekordilised, aga ka mitmetes kriisiolukordades, näiteks koroonapandeemia ajal või perioodil, mil Rukki kanali madala meretaseme tõttu avasime ajutise liini Heltermaalt Virtsu,” märkis Jaak Kaabel pressiteate vahendusel.
TS Laevad juhatus on kolmeliikmeline: Jaak Kaabel, Guldar Kivro ja Ave Metsla. Juhatuse esimehe kohale kuulutatakse välja avalik konkurss. Alates 11. septembrist kuni uue juhi leidmiseni täidab juhatuse esimehe kohuseid Kivro.
Jaak Kaabel on TS Laevad juhatuse esimees alates 11. septembrist 2017, peale Kaido Padari ametist lahkumist.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411