Reede, august 14, 2020
 

II Dago regatil võistlevad suured jahid

repro
Teisel Dago regatil võistlevad seekord jahtklubi Dago suured alused Olympic ja Postimees Sailing Team, mis mullu jäid ORC Euroopa MV tõttu eemale.
Väärib märkimist, et eelmisel nädalal peetud Eesti avamerepurjetamise hooaja tippvõistlusel Baltic Offshore Week (BOW) võitis Olympic ORC A-klassi meistri tiitli, Posti­mees ST oli ORC Bklassis neljas. Nagu BOW regatil, on ka Dago regatil Olympicu roolis Tiit Vihul ja Postimees ST kapteniks Sven Nuutmann.
JK Dago korraldab 13. augustist kuni 16. augustini kestva II Dago regati, mille raames selgub ka Hiiumaa meister avamerepurjetamises. Klubi kommodoor Meren Tamm ütles neljapäeva keskpäeval, et regatile oli selleks ajaks registreerunud kümme võistlevat jahti ja üks matkagrupis osalev jaht.
Regati start antakse reedel päikesetõusu ajal kell 5.46 Tareste lahel. Sel etapil sõidavad jahid ümber Kõpu poolsaare ja jõuavad õhtuks Orjaku sadamasse. Laupäevane ajakava näeb ette kolm lühirajasõitu Jausa lahel, start antakse kell 12. Pühapäeval stardivad võistlejad Orjaku sadamast kell 10, sihtkohaks Kärdla sadam. Sel etapil purjetatakse läbi keerulise Väinamere.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411