Teisipäev, august 25, 2020
 

Annus tõi seenioride MV-lt 12 medalit

erakogu
Madis Annus osales 15. ja 16. augustil Eesti ja Baltimaade lahtistel meistrivõistlustel kergejõustikus Viljandis, kus ta asus võistlustulle kokku kuuel alal.
Sellest aastast M40 ehk seenioride vanuseklassis võistleval hiidlasel läks võistlus igati korda. Seda näitab ka saadetud fotol kaelas rippuv medalisaak – kokku 12 eri värvi medalit – tulemus, millega Annus oli üks edukamaid Eesti koondise liikmeid.
“Kuigi võistluspäevade ilm oli kuum ja tuuline, sai püstitatud isiklik rekord ja mitmed hooaja tippmargid,” ütles sportlane. “Selle aasta algusest alanud koostöö endise tippjooksja Risto Kulbasega on mõjunud vormile väga hästi.”
Eesti meistrivõistluste arvestuses sai Annus kuldse medali kaugushüppes, kolmikhüppes ja 200 meetri jooksus, hõbemedaliga pärjati tema tulemust 400 meetri, 800 meetri ja 1500 meetri jooksudistantsidel.
Baltimaade meistrivõistluste arvestuses võitis Annus kuldmedali kaugushüppes ja kolmikhüppes, hõbemedali 200 meetri jooksus ning pronksmedalid
400 meetri, 800 meetri ja 1500 meetri jooksus.
400 meetri jooksus sündinud uus isiklik rekord on 1,07,08 ning hooaja tippmark sündis 1500 meetri jooksus ajaga 4,55,35.
Seenioride vanuseklassid algavad kergejõustikus 35. eluaastast ning ulatuvad 85+ vanuseklassideni välja.
Eesti kergejõustiku­veteranide assotsiatsiooni poolt korraldatud võistluste eesmärgiks on populariseerida kergejõustikku seenioride hulgas ning tugevdada spordisidemeid Eesti, Balti­maade ja naaberriikide seenior­sportlaste vahel.

KRISTI LINKOV

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411