Teisipäev, juuli 21, 2020
 

Veeohutusstend võib täita ka teadetetahvli ülesannet

Anu Pallas
Kassari veeohutuse stendil ootas sel nädalavahetuse omanikku üks lapsejalats. Selle stendi kasulikkuse kohta kuulsin ühe toreda loo healt kolleegilt Halliki Harro-Loidilt, kes suviti Hiiumaal puhkamas käib. Nimelt kaotas tema sõbranna paar aastat tagasi Kassari lahes kivilt merre hüpates ära oma kallid tumenevate klaasidega kaugnägemisprillid, kuna unustas need vette minnes ette. Nad püüdsid ise põhjas ringi kobada, kuid prille ei õnnestunud leida. Siis otsustasid nad stendi külge jätta sildi, et kui keegi kogemata vees käies prillid leiab, siis andku teada sel ja sel numbril. Umbes kuu aega hiljem otsustasid ühed suvitajad minna lihtsalt proovima, äkki leiavad prillid üles. Kassaris hüppetorni juures on ju üks kindel kivi, mille otsast merre hüpatakse, ja sinna nad sukeldumisprillidega uurima läksid. Ja leidsidki! Omanik sai prillid tagasi. Kolleeg arvas, et niisuguseid imesid juhtub ainult Hiiumaal. Mulle aga meenus hiljutine kogemus Kootsaare Eiffeli torni all, kus laps oma kallid prillid tiiki ära kaotas. Tiik pumbati tühjaks ja prillid saadi kätte, aga katsu sa merd tühjaks pumbata!
ANU PALLAS

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411