Pühapäev, juuli 5, 2020
 

Remmelkoor liitus Keskerakonnaga

Hiiumaa vallavolikogu liige Toomas Remmelkoor (57) liitus Keskerakonnaga. 2017. aasta kohaliku omavalitsuse valimistel kandideeris Remmelkoor valimisliidu Kodusaar ridades Pühalepa piirkonnas, sai 94 häält ja osutus valituks Hiiumaa valla esimesse volikogusse.

Varem on Remmelkoor kuulunud Eestimaa Rahvaliitu, kus oli Hiiumaa piirkonna esimees. Samuti kuulus ta erakonda Isamaa ja Res Publica Liit (praegune Isamaa), kust ta 2014. aastal valimisliidu Koduvald ridades kandideerimise pärast välja heideti. 1993. aastast peale on

Remmelkoor kuulunud  Pühalepa vallavolikogusse ja olnud ka volikogu esimees.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411