Reede, juuli 31, 2020
 

Põneva fotograafi töid saab osta

Harda Roosna | Hiiu Leht
Täna, 31. juulil on viimast päeva Sõru muuseumis avatud põneva fotograafi Enn Praksi näitus “Leitud lugu”. Näitusel esitleb kooliajast peale fotograafiaga tegelenud autor kunstiteose mõõtu fotosid, mis võetud filmilindile ja ilmutatud klassikalisel meetodil. Tänu suurele mahule, üks laifilmi kaader sisaldab 50 megapikslit infot, on fotode väljatrükid unikaalsed teosed ja kohati meenutavad maale. Autor on öelnud, et tema fotosid saab tellida ja osta – nii oleks just täna paslik muuseumi ja autoriga ühendust võtta.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411