Reede, juuli 3, 2020
 

Orjaku avamisega läheb veel aega


Kati Kukk | Hiiu Leht
Ootused, et Orjaku sadama pubi taasavab uksed jaanipäevaks, olid kõrged ja info pubi võimaliku avamise kohta ilmus ka Hiiu Lehe veergudel. Miks pubi siiski suletuks jäi ja millal see avatakse?Vastab OÜ Paljasjalg juhatuse liige André Abner: “Olime avatud 22. juunil Orjakus toimunud jaanipäeva maitsete laada ajal. Tegime proovi-päeva ja see läks hästi, oli tore. Meil oli seal grillimenüü, aga selleks, et igapäevaselt avatud olla ja kvaliteetset toitu pakkuda, peame kõigepealt kööki vajaliku tehnika kokku saama. Kuumal ajal ei saa seal ilma külmikute ja köögisisustuseta midagi teha. Praegu ei ole seal külmkappe ega jahedas hoidmise kohta. Siis otsustasime mitte teha mingit vahepealset asja. Töö käib pidevalt, et võimalikult kiiresti avada – otsime köögitehnikat ja tegeleme sisutusega.
Saan aru, et on ootus ja küsitakse, aga iga asi nõuab aega. Kui kerida ajas tagasi, siis pubi rendilepingu sõlmisime enne jaanipäeva ja tegelikult on see ääretult lühike aeg, mis me Orjakus tegutseme. Mingil määral on Orjaku pubiga tegelemise hoogu maha võtnud see, et Kärdla Kork on läinud pühadest alates kogu aeg täismajale ja see on olnud meile mõnevõrra ootamatu nagu paljudele teistelegi, kes toitlustuse alal tegutsevad.
Muidugi oleme kiirest avamisest ise samuti huvitatud, sest meil tiksub nii-öelda saamata jäänud tulu – selles mõttes võiks juba töötada – aga ma olen nüüd sellega leppinud ja me teeme niiviisi, nagu meil praegu jõud üle käib. Ma ei ütle mingeid avamise kuupäevi, aga anname sellest kohe kindlasti teada, kui oleme valmis külastajaid vastu võtma.”
Küsis KATI KUKK

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411