Teisipäev, juuli 7, 2020
 

Liiklusõnnetuses said kannatada inimene ja elektripost

HELEN MIHELSON
Eile hommikul toimus Kärdlas liiklusõnnetus, milles sai kannatada inimene. Kärdla politseijaoskonna juht Moonika Raudsepp ütles, et õnnetus juhtus eile kella 7.45 ajal Hiiu ja Eha tänava ristmikul, kus kokku põrkasid Volkswagen ja Volvo.
“Õnnetus juhtus esialgsetel andmetel, kui keskväljakult mööda Hiiu tänavat sõitnud Volkswagen, mida juhtis 64aastane mees, ei andnud teed peateel liikunud Volvole, mille roolis oli 59aastane mees,” rääkis Raudsepp. “Kokkupõrke tagajärjel sai vigastada Volkswagenis olnud kaasreisija, 62aastane mees, kes viidi haiglasse. Hiljem pöördus haiglasse kontrolli ka Volvot juhtinud mees. Mõlema auto juhid olid kained ja omasid juhtimisõigust. Samuti kasutasid kõik sõidukites olnud turvavarustust.”
Liiklusõnnetuse käigus sai kahjustada elektripost, mille remondiga praegu tegeletakse.
Politseijuht paneb auto-juhtidele südamele: “Liiklemine eeldab täit tähelepanu ja valvsust. selleks et sõit oleks turvaline. Ristmikule jõudes tuleb olla veelgi tähelepanelikum, jälgida liiklusmärke ning veenduda, et ristmiku ületamine on ohutu.“
 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411