Reede, juuli 31, 2020
 

Kuidas vältida tagurdustasu lisateenust?

Vastab AS Eesti Keskkonnateenused töötaja Õilme Põlluste: “Lisateenuse vältimise kohta ei oska muud kommenteerida, kui kogu Hiiumaal lubatud teenindusaja s.o veopäeva vältel kella 7–22ni tuleb tagada jäätmeveoki takistamatu juurdepääs jäätmemahuti vahetusse lähedusse ja jäätmemahuti paiknemine jäätmeveokiga samal tasandil oleval kõvakattega, asfalt, betoon vms, alusel või pinnal, mis ulatuks auto võimaliku peatumise ja laadimise kohani ning hoidma töötsooni jäätmemahuti ees ja jäätmemahuti kaane puhtana lumest ja jääst, nii et oleks võimalik laadimistöid teha.
Käsitsi teisaldatav ratastel väikekonteiner tuleb paigutada kokkulepitud ajaks jäätmevedajale kättesaadavasse kohta tasasele horisontaalsele alusele, mis ei ole jäätmeveoki lähimast võimalikust peatumiskohast kaugemal kui 10 meetrit.”

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411