Reede, juuli 3, 2020
 

Kohavaimu geniaalne etendus pastoraadis

Harda Roosna
Harda Roosna | Hiiu Leht
Kolmapäeval Reigi pastoraadis avatud näitus on loonud sellise imelise keskkonna, et vaatajana on ajuti hirm eksida peeglitetagusesse maailma, kust äkki tagasi ei pääsegi.
On lausa uskumatu, kui huvitavalt saab eksponeerida vana maja, selle ajalugu ja kunstiteoseid kui appi võtta teatri võlumaailma vahendid. Minge ja vaadake!Näitus jääb avatuks 17. augustini, heade ilmaolude korral lahtiolekuaega pikendatakse. Näitus on avatud teisipäevast pühapäevani kella 12– 17ni, esmaspäev on puhkepäev.
Näituse “Genius Loci I. Külalised 1877. 1910. 2020” kujundasid ja koostasid teatrikunstnik Maret Kukkur, kunstnik Valev Sein, klaasikunstnik Kalli Sein ja valguskujundaja Teet Orupõld. Oma töid näitavad kunstnikud Urmas Viik, Lauri Sillak, Marko Mäetamm, Rosita Raud, Kalli Sein, Valev Sein, Jaan Toomik, Heigi Jelle, Urmo Vaikla, Tüüne-Kristin Vaikla, Anne Tüür, Terje Ojaver, Jüri Ojaver, Sander Raudsepp (Eesti), Marlen Melzow (Rügen, Saksamaa), Lene Degett ja Lars Holmsted (Bornholm, Taani), Helle Kvamme (Öland),  R Berit Angman-Svedjemo (Gotland, Rootsi), Minna Öberg ja Edward Johansson (Ahvenamaa, Soome).

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411