Teisipäev, juuli 14, 2020
 

Käina koolijuhiks saab Mäeots

Harda Roosna | Hiiu Leht
Juuli algul lõppes Käina koolijuhi konkurss ja teisipäeval valis valla konkursikomisjon nelja kandidaadi seast Käina kooli direktoriks Ermo Mäeotsa.  Valla haridus- ja kultuuriosakonna juhataja Karin Kokla sõnul eristusid teistest kaks kandidaati, Mäeotsa valimisel uueks direktoriks sai otsustavaks tema vastavus põhikooli direktori kvalifikatsiooninõuetele.

Mäeots ütles, et peab Käina kooli tugevaks põhikooliks, millel on kogukonna jaoks oluline koht. “Koolil on potentsiaali ja minul avaneb nüüd võimalus selle tugevdamisele kaasa aidata. Ootan tööleasumist huviga ja optimistlikult. Kui muutused on vajalikud, siis eelistan teha neid pisitasa, sest ka suured muutused hakkavad peale väikestest asjadest,” lisas ta.
Töölepingu sõlmimine seisab ees augustis. Kuni juuli lõpuni jätkab Mäeots tööd oma senisel ametikohal Viimsi valla haridusosakonna juhina. Mäeots asus Viimsi valda tööle kaks aastat tagasi, peale maavalitsuste sulgemist. Mäeots töötas ligikaudu 20 aastat Hiiu maavalitsuses, kus ta korraldas maakonna kultuuri-, spordi- ja hariduselu.
Kolm aastat Käina kooli juhtinud pärnakas Joel Pulk jätkata ei soovinud, kuna kolis koos perega mandrile tagasi. Oma otsusest teatas ta maikuus. Hiiu Lehele ütles ta, et nad soovivad perega oma kodu rajada ja teha seda Pärnus. “Selleks on vaja, et mõlemad saaksid täisajaga tööd teha ja oleks olemas oma tugivõrgustik laste hoidmise mõttes ja koht peab ka olema selline, kus tahavad kõik pereliikmed oma juuri ajada.”
Käina koolijuhi konkursi tähtaega pikendati algselt 12. juunilt 5. juulile.

KATI KUKK

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411