Teisipäev, juuli 21, 2020
 

Elamuskeskuse Tuuletorn külastajate arvu prognoos

SANDRA ROOSNA
Tänavu märtsis ütles Käina osavallavanem Omar Jõpiselg, et elamuskeskuse Tuuletorn külastajate arvu prognoositakse samasse suurusjärku kui käib Kõpu tuletornis ehk nelja suvekuuga ligi 25 000 külastajat. Kas plaanid on paika pidanud?
Vastab elamuskeskuse Tuuletorn tegevjuht Kristina Halla: “Koroonapuhangust tulenevate negatiivsete majandusmõjude tõttu olid suvekuude numbrid meil pigem konservatiivsed. Rõõmusõnumiga saame nüüd kinnitada ekspertide hüpoteese, kes hindasid, et siseturismi jaoks tuleb hea suvi, kuna inimesed valivad selle aasta reisiplaanides sihtkohaks Eesti eri paigad ja loomulikult on saared atraktiivne valik, eriti veel, kui just Hiiumaal on tutikas kogupere külastuskeskus püsti pandud. Tuuletorni juunikuuks prognoositud külastusnumbrid on ületatud peaaegu poole võrra – esimese kuuga käis 6458 külastajat, Baltikumi kõrgeimail ronimisseinal pani end proovile neist 738. Tuuletorni kirjalik tagasiside on olnud jõuliselt positiivne ning Google’i ja Facebooki vahendusel jagatakse tunnustavaid sõnu. Külastajatele meeldib keskuse mitmetahulisus, paslik on ära märkida ühe külastaja tagasiside: “Maru koht, kus asjatada nii suurtel kui ka väikestel. Erilist sümpaatiat tekitasid luuletused seinal ja võrkkiiged, kust sai Hiiumaa kaadreid nautida. Margus Tabori mamma lood on muidugi veel täitsa omaette teema. Plusspunktid hõrgu ja napi arhitektuuri eest.”

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411