Teisipäev, juuni 30, 2020
 

Uudiseid tenniseklubide karikavõistlustelt


Kärt Loopalu
Vahetult enne jaani­päeva Tartus toimunud Eesti tennise­klubide karika­võistlustel oli Hiiumaa tennise­klubist (TK) korraga võistlemas koguni kolm võistkonda – mehed III liigas ning kaks naiste esindust sel aastal II liigas.
Naiste esimene koosseis mängib II liiga grupis A ning teine koosseis grupis B. Meestel on III liigas kolm üksikmängu ja kaks paaris­mängu ning naistel on II liigas üks üksikmäng ja kaks paarismängu.Hiiumaa tenniseklubi meeste esindus esines III liiga B alagrupis võimsalt. Koju tuldi võidukalt 4:1 skooriga Tartu Akadeemilise tennise­klubi vastu. Üksikmängus pidi Mati Ende küll tunnistama Rauno Parve 6:4, 6:4 paremust, kuid edasi Hiiumaa tenniseklubi mängijad enam kaotusvalu tundma ei pidanud. Leemet Käär sai üksikmängus jagu 6:3, 1:6, 10:5 Erkki Leegost, Priit Suitslepp alistas Kalmer Laini 6:0, 6:1.
Paarismängudes alistas paar Raigo Lehispuu-Erik Puskar paari Erkki Leego-
Jüri Pertmann 6:2, 7:5 ning paar Leemet Käär-Priit Suitslepp paari Kalmer Lain-Rauno Parv 6:3, 6:2.
Hiiumaa TK on üldtabelis kogutud 2 punktiga esikohal, järgnevad 1 punktiga Tartu Akadeemiline TK ning punktita Rockbottom TK.
Alagrupimängudes osaleb kokku kaheksa tenniseklubi, liiga kaks paremat mängivad tõusmismängu II liiga kahe viimase klubi vastu.
Hiiumaa tenniseklubi
I koosseis ai grupis B Taba­salu Tabamuse naiskonnalt loobumis­võidu. Tartu Akadeemilise TK II koosseisult võeti 2:1 võit. Liisi Käär pidi tunnistama üksikmängus Merlin Müüri 0:6, 4:6 paremust, kuid paarismängudes olid hiidlased alistamatud. Paar Marina Väljas-Maarika Matt alistasid paari Merilin Kiis-Kai Uudeküll 4:6, 6:4, 10:5 ning Liisi Käär-Anete Tammeveski omakorda paari Merlin Müür-Anu Sisask 6:3, 1:6, 10:7. Hiiumaa TK I koosseisus mängisid: Liisi Käär, Anete Tammeveski, Maarika Matt ja Marina Väljas.
Sellega on Hiiumaa TK I koosseis kogutud 3 punktiga B grupi liider. Talle järgnevad Tartu Akadeemiline TK II 2 punkti ja Tähtvere
1 punktiga. Tabasalu Tabamusel jäi skoor avamata.
Hiiumaa tenniseklubi
II koosseis sai grupis A loobumis­võidu Pallas II koosseisult ning mängis Elva tenniseklubiga, kus tuli tunnistada Elva TK 2:1 paremust.
Üksikmängus alistas Elva TK mängija Eva Lotta Uppin 6:0; 6:2 Kadri Räis’i. Paarismängudes Kadri Räis-Kärt Loopalu alistasid Hanna Paalmäe-Eva Lotta Uppini 1:6, 6:1; 10:6 ning Kersti Vesilind-Vivian Tülp pidid tunnistama Laura Loktev-Kateriin Saare paremust 6:1; 6:1.
Hiiumaa TK II koosseisus
mängisid Kadri Räis, Kärt Loopalu, Vivian Tülp ja Kersti
Vesilind. Praegu on nad edetabelis kolmandal kohal, esikohal lõpetas Elva TK, teisel Kadrioru TK III ning meie naiste seljataha jäi Pallas II.
Naiste II liigas osaleb kokku kaheksa tenniseklubi, liiga kaks esimest mängivad tõusmismängu I liiga kahe viimase vastu, liiga kaks viimast mängivad püsima­jäämismängu III liiga kahe esimese vastu. Seega Hiiumaa TK I naiskonnal peaks olema veel võimalus mängida tõusmismängu I liigasse ning meeskonnal tõusmismängu II liigasse.

Kristi Linkov
Hiiumaa tenniseklubi

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411